Omgeving

Vakantiehuis Pien is gelegen in een bosrijke omgeving in het karakteristieke plaatsje Beerze in Overijssel. In deze omgeving kunt u heerlijk vertoeven in de natuur, maar ook grotere steden, zoals Ommen, Hardenberg en Zwolle, zijn in de nabijheid.
 
Wandelen en fietsen
Rondom Beerze vindt u de mooiste wandel- en fietsroutes in het Vechtdal. Er zijn vele honderden kilometers aan fietspaden en ruim 700 wandelroutes die u via het wandelnetwerk kunt ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de zandverstuivingen of maak mooie tochten langs rivier de Vecht of door de vele bossen en passeer de pittoreske dorpjes en landgoederen. Gemeente Ommen wandel en fiets gemeente van 2016!

Fietsverhuur bergentheim
Wilt u een fiets huren dit kunt u bij Hawe tweewielers te bergentheim.
www.hawetweewielers.nl
 
Fietsroute
In vakantiehuis Pien liggen diverse wandel- en fietsroutes voor u klaar.
www.landschapoverijssel.nl/routes 

Wandelen
Download de gratis app (wandelen in Overijssel)

Beerze Bulten
Op loopafstand van vakantiehuis Pien bevindt zich camping Beerze Bulten. In het hoogseizoen kunt u tegen betaling gebruikmaken van diverse faciliteiten, zoals het zwemparadijs, het welness centrum en de Giga Konijnenhal (overdekte speelhal voor kinderen).
 
Beerze Bulten beschikt ook over een SPAR-supermarkt waar u terecht kunt voor verse warme broodjes en een uitgebreid assortiment aan boodschappen. De SPAR is van april tot september en tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend.
 
Wilt u gezellig uiteten? Ook dan kunt u ook op Beerze Bulten terecht. Er is een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Voor de lekkere trek kunt u terecht bij snackbar het Bolle Buik Buffet.

De Vecht

Op een afstand van 100 mtr zit u aan de Vecht.

Overige informatie boekjes zijn aanwezig in ons vakantiehuis.